Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 19 juni 2019 @ 16:46 door Travelboy , 1102 keer bekeken


Luchtvaartmaatschappij easyJet heeft het contract met de schaatsploeg met één jaar verlengd. De intentie van easyJet is om het team te sponsoren tot aan de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking.
 
Jillert Anema is blij dat het nieuws eindelijk rond is. "Ik ben trots dat we een samenwerking hebben met een bedrijf als easyJet. De oranje easyJet-kleur sluit mooi aan bij de kleur van Nederlandse trots en onze rijders vliegen over het ijs in de oranje pakken", aldus de coach, die vorig jaar voor het eerst in aanraking kwam met easyJet. "Afgelopen jaar hebben ze ons goed geholpen, we zijn blij dat we ons nu kunnen richten op de toekomst. Dit geeft de sporters rust."
 
William Vet, Country Manager Nederland, is ook trots op de contractverlenging. "Het team van coach Anema behoort tot de wereldtop en heeft zowel ervaren- als jong talent die het afgelopen seizoen een aantal mooie overwinningen op hun naam hebben geschreven. We hebben dan ook besloten om de sponsoring te verlengen en we zijn van plan om Team easyJet te ondersteunen om hun doel te behalen; de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking."
 
De schaatsers die in het seizoen 2019/2020 onderdeel uitmaken van Team easyJet zijn; Arjan Stroetinga, Bob de Vries, Carien Kleibeuker, Danny Stam, Elisa Dul, Irene Schouten, Jordy Harink, Jorrit Bergsma, Kelly Schouten, Marijke Groenewoud, Robert Bovenhuis en Tjerk de Boer. De sporttechnische staf bestaat uit: Arjan Samplonius, Durk Fabriek, Erik Wink, Jelmer Bil, Jillert Anema en Lammert Schoonhoven.
 



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.