Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 08 maart 2019 @ 06:48 door Travelboy , 776 keer bekeken

Onder het motto ‘van bus naar Airbus’ start Eurowings een samenwerking met Flixbus. Vanaf 26 maart kunnen klanten via de app van Eurowings kaartjes voor de Flixbus kopen en daarmee de bus gebruiken om naar de luchthaven te rijden.
 
De samenwerking start met meer dan 300 bestemmingen vanaf drie Duitse luchthavens: Keulen-Bonn, Stuttgart en München. De ticketprijzen met de bus zijn vanaf 4,99 euro.
Eurowings, de lowcost-dochter van Lufthansa, wil reispartner van Flixbus worden, zegt Eurowings-CCO Oliver Wagner. ‘De stap laat zien hoe mobiliteit via slimme digitalisering aan elkaar geknoopt kan worden.’
 
 
Voor Nederlandse reizigers houdt dit in dat zij vanuit Amsterdam Sloterdijk of Rotterdam Centraal Station met de FlixBus in zo’n 4 uur tot 5 uur naar de luchthaven van Keulen gereden worden. Vanuit Eindhoven centrum rijdt er een bus naar de Keulse luchthaven in 3 uur en 15 minuten. Ook vanuit Groningen rijdt er een FlixBus naar de Keulse luchthaven, die rit duurt zo’n 8 uur. Vanuit Maastricht is de reiziger binnen 2 uur op de luchthaven van Keulen/Bonn.
 
Groot voordeel is dat een deel van deze bussen in de nacht rijdt. Daarmee wordt Keulen Airport beter bereikbaar voor vluchten die vroeg vertrekken of laat aankomen.
 
Jammer dat er niet op Dusseldorf Airport wordt gereden!Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.