Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 19 januari 2019 @ 18:35 door Travelboy , 1239 keer bekeken

Germania Fluggesellschaft mbH heeft een oplossing gevonden om zijn kortetermijnliquiditeitsbehoeften te dekken.

Karsten Balke, CEO van Germania Fluggesellschaft: " Met betrekking tot onze financieringsinspanningen hebben we vandaag een belangrijk engagement ontvangen. In totaal overschrijdt de financiële steun nu het oorspronkelijke streefbedrag van 15 miljoen euro. We zouden de fondsen de volgende week moeten ontvangen .
 '
Als gevolg hiervan is zowel de levensvatbaarheid op middellange en lange termijn van Germania Fluggesellschaft als een onafhankelijke middelgrote luchtvaartmaatschappij veilig gesteld. De boekingssituatie is goed, de vooraf te boeken bedragen voor de komende maanden en voor het hele zomerprogramma van 2019 liggen boven die van het voorgaande jaar. Daarom kunnen passagiers, leveranciers en contractpartners in de toekomst blijven vertrouwen op de efficiëntie van Germania Fluggesellschaft. Germania zal de strategische en structurele ontwikkelingen die in het verleden zijn gestart, intensiveren, optimaliseren of indien nodig corrigeren.
 
Karsten Balke voegde toe: " Ik wil al onze partners uitdrukkelijk bedanken voor hun vertrouwen en steun in het verleden, vooral in de afgelopen dagen. In deze fase van onzekerheid slaagde ons team erin onze vluchtactiviteiten veilig te stellen zonder onderbrekingen, alle Germania-vluchten werden volgens schema uitgevoerd. Ik ben trots op onze medewerkers en zou mijn speciale dank aan hen willen uitspreken . "
 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.