Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 04 februari 2019 @ 09:00 door Travelboy , 1171 keer bekeken

De Gedeputeerde Staten van Brabant hadden eerder toestemming gegeven aan vervoerder FlixBus om een lijndienst te gaan rijden van Breda-Prinsenbeek naar Eindhoven Airport, maar een woordvoerder van FlixBus geeft nu aan dat er geen verbinding van Breda-Prinsenbeek naar Eindhoven gepland stond.
 
De woordvoerder van FlixBus vertelt dat ze in 2018 enkel nieuwe verbindingen hadden aangevraagd. "De provincie heeft nu ontheffing verleend voor verschillende busverbindingen die op één aanvraag stonden. Daaronder vielen onze verbinding van Amsterdam via Breda-Prinsenbeek naar Brussel en de verbinding vanuit Den Haag en Rotterdam via Eindhoven naar Duitsland." Er is volgens de woordvoerder dus geen verbinding van Breda-Prinsenbeek naar Eindhoven Airport gepland."Wij willen benadrukken dat we niet concurreren met regionale vervoerders zoals Hermes en Arriva. Wij bieden uitsluitend vervoer aan tussen landsdelen en naar het buitenland
 
." De reden dat FlixBus momenteel (nog) niet op Eindhoven Airport stopt is omdat ze hier nog geen toestemming van de luchthaven voor hebben.
 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.