Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 09 juli 2019 @ 04:29 door Travelboy , 1051 keer bekeken

- Ryanair rekent tot 66% meer voor frisdranken.
- De menu's van Ryanair en EasyJet zijn duurder dan die van concurrenten, tot 60% meer voor chocolade.
- Verschillende afmetingen maken prijzen moeilijk vergelijkbaar.
- Bij EasyJet en Air Baltic betaal je 2 keer zoveel voor bier dan bij Eurowings.

 

Niemand van ons wil graag snacks en drankjes kopen bij budgetmaatschappijen, maar aangezien we gedwongen zijn om vloeistoffen weg te gooien voordat we door de beveiliging gaan, hebben we vaak geen keus.

 

Het reisplatform from AtoB vergeleek de huidige prijzen voor drankjes en snacks tussen de belangrijkste Europese lowcostmaatschappijen, om te zien wie de hoogste prijzen hebben.

 

Het grootste verschil is te zien in frisdrankprijzen. Terwijl een blikje cola tussen de € 2,50 en € 3 kost, variëren de portiegroottes, wat betekent dat het bij Ryanair € 10 per liter is, vergeleken met € 6 per liter op TUIfly.  

 

Zoals passend is voor een land dat bekend staat om zijn bier, bieden vluchten van en naar Duitsland de beste prijs, met een inhoud van 330ml kost het slechts € 3 met Eurowings en TUIfly. EasyJet laat passagiers een beetje dieper in hun zakken graven, terwijl een biertje op een Ryanair-vlucht  € 5,50 kost.

 

De kosten van een sandwich variëren ook aanzienlijk. De Oost-Europese luchtvaartmaatschappij WizzAir biedt de goedkoopste opties voor slechts € 4, terwijl Eurowings-passagiers € 5 kunnen verwachten voor een broodje kip. Zowel Norwegian als de Spaanse luchtvaartmaatschappij Vueling vraagt maar liefst ​​€ 6,50 voor een clubsandwich.

 

Lees verder en bekijk het prijsschemain het Engels op: www.aviation24.be/airlines/travel-price-comparison-these-european-budget-airlines-charge-the-most-for-food-and-drinksReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.