Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 14 juni 2019 @ 20:04 door Travelboy , 1120 keer bekeken

Norwegian voor vijfde keer op rij uitgeroepen tot beste low cost carrier

 

Norwegian is voor het vijfde opeenvolgende jaar uitgeroepen tot Europa's Leading Low-Cost Airline 2019 op de 26 ste jaarlijkse World Travel Awards, een van de meest prestigieuze onderscheidingen van de reisindustrie.

 

De World Travel Awards werden in 1993 opgericht om excellentie in alle belangrijke sectoren van de reisindustrie te erkennen, belonen en vieren en ze worden wereldwijd erkend als het ultieme kenmerk van industriële uitmuntendheid.

 

Bjorn Kjos, CEO van Norwegian, zei: "We zijn er erg trots op dat we voor het vijfde achtereenvolgende jaar zijn uitgeroepen tot Europa's toonaangevende Low-Cost-luchtvaartmaatschappij." Nogmaals, dit is een duidelijke weerspiegeling van de toewijding en toewijding van onze 11.000 collega's. de wereldreizigers stellen lage tarieven, vriendelijke service en nieuwe, milieuvriendelijkere vliegtuigen zeer op prijs.We willen graag zowel onze klanten en collega-branchegenoten danken die opnieuw hun stem hebben uitgebracht op Norwegian. '

 

Graham E. Cooke, president en oprichter van World Travel Awards, zei: "Noorwegian heeft bewezen dat het voor het vijfde achtereenvolgende jaar consequent uitstekende service kan leveren door 'Europa's Leading Low-Cost Airline' te winnen. De expansie van Noorwegen door de jaren heen, zowel op korte als lange afstand, illustreert de missie van de World Travel Awards om de grenzen van uitstekende reizen te verleggen. "

 

bron: www.norwegian.comReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.