Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 08 januari 2019 @ 22:19 door Travelboy , 1510 keer bekeken

Naar aanleiding van geruchten in de Duitse media over een ophanden zijnde faillissement van Germania Airlines. Verspreidt Germania de volgende verklaring:

 

De Europese luchtvaartindustrie is de afgelopen tijd drastisch veranderd en met name 2018 was een jaar met grote uitdagingen. De hele industrie bevindt zich in een fase van ontreddering die ook Germania treft.

 

In het bijzonder, onvoorziene gebeurtenissen, zoals enorme stijgingen van de brandstofprijzen in de zomer van vorig jaar in combinatie met een koersdaling van de euro ten opzichte van de Amerikaanse dollar. Andere problemen waren aanzienlijke vertragingen bij de vloot uitbreiding, alsmede een ongewoon hoog aantal technische problemen aan onze vloot/

 

Germania onderzoekt momenteel verschillende financieringsopties om zijn kortetermijn-liquiditeitsbehoeften veilig te stellen. Het gaat om de centrale vraag hoe we verder krachtig zijn als een middelgrote onderneming in een marktomgeving die gekenmerkt wordt door luchtvaartmaatschappijen met de groep-achtige structuren.

 

Er zijn geen beperkingen bij de vluchtuitvoering. Alle Germania-vluchten vliegen zoals ze zijn gepland.

 

Lees hier de originele Duitstalige verklaringReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.