Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 18 juni 2019 @ 04:06 door Travelboy , 1190 keer bekeken

AirAsia X heeft zijn zinnen gezet op het openen van nieuwe non-stop routes naar Europa en de VS na de onthulling van zijn eerste Airbus A330neo op de Paris Air Show. Het vliegtuig zal worden gestationeerd op de internationale luchthaven Don Mueang in Bangkok, begin volgende maand.

 

De lowcost-maatschappij vloog eerder op routes naar een aantal Europese bestemmingen, waaronder Londen Stansted en Parijs Orly vanuit Kuala Lumpur. Het heeft echter deze bestemmingen in 2012 beëindigd.

 

AirAsia X chief executive Nadda Buranasiri zei: "Met 66 vliegtuigen op directe bestelling en twee op lease, is de A330neo de toekomst van onze langeafstandsoperaties die een verbeterde gastervaring leveren, inclusief de nieuwste ontwerpfuncties en nieuwe aanpassingen om middellange afstanden te halen waarde luchtreizen comfortabeler dan ooit. "

 

Hij voegde eraan toe dat de komst van de A330neo "nieuwe bestemmingen in beeld brengt".

"Directe vluchten naar Europa en de VS zijn nu mogelijk en we werken aan vele opwindende netwerk- en productplannen om ten volle te profiteren van de kansen en aanzienlijke kostenbesparingen die dit nieuwe vliegtuig biedt”

 

bron: www.routesonline.comReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.