Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 19 december 2021 @ 10:52 door Travelboy , 714 keer bekeken

De topman van Ryanair, Michael O’Leary, wil mensen die niet gevaccineerd zijn tegen het coronavirus het liefst niet meer aan boord van zijn vliegtuigen hebben. Hij hoopt dat er een verbod komt voor ‘idiote antivaxers’.

 

„Als je niet gevaccineerd bent, zou je niet in het ziekenhuis mogen komen, je zou niet mogen vliegen, je zou niet in de Londense metro mogen komen, en je zou ook niet in de plaatselijke supermarkt of je apotheek mogen komen”, aldus O’Leary van Ryanair in de Britse krant The Telegraph.

 

De topman van Ryanair is geen voorstander van een verplicht vaccinatieprogramma, zoals in Oostenrijk. Maar volgens hem zouden regeringen het leven van mensen die het vaccin weigeren wel moeilijk moeten maken, zo stelt hij.

 

Vanwege de opkomende omikronvariant van het coronavirus zijn de vooruitzichten voor het herstel van de luchtvaartbranche een stuk minder rooskleurig dan voorheen. Een nieuwe golf van het coronavirus zorgt ervoor dat mensen hun vluchten annuleren of het boeken ervan uitstellen. Ook strengere maatregelen gooien roet in het eten van de luchtvaartsector

 

bron: www.metronieuws.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.