Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 31 maart 2021 @ 16:54 door Travelboy , 817 keer bekeken

Na een afwezigheid van bijna vijf maanden vliegt luchtvaartmaatschappij TUI fly vanaf dinsdag 20 april weer vanuit Antwerpen naar vijf Spaanse bestemmingen: Alicante, Malaga, Mallorca, Ibiza en Murcia.

 

De beslissing is een volgende stap in de geleidelijke heropstart van het vluchtplan en brengt weer wat vliegbewegingen naar Deurne. Antwerpen is na Brussel, Charleroi en Oostende de vierde Belgische luchthaven van waaruit TUI dit voorjaar vluchten organiseert.

 

Er wordt deze zomer vanuit Antwerpen trouwens een nieuwe bestemming aangeboden: Avignon. Het is al bijna vijf maanden geleden dat de laatste TUI fly vlucht vanuit Antwerpen vertrok naar Alicante. Sindsdien beperkten de maatregelen tegen de Covid-19-pandemie het vliegverkeer in die mate dat TUI fly zich verplicht zag om enkel nog vluchten aan te bieden uit Zaventem en Charleroi.

 

De maatschappij benadrukt dat alle internationaal bekrachtigde coronaprotocollen op deze vluchten worden gerespecteerd. Wat de Spaanse vluchten betreft moet de reiziger ook een negatieve coronatest hebben die maximum 72 uur oud is.

 

Eric Dumas, CEO Antwerp Airport is blij met de heropstart: “Dankzij het regionale karakter van onze luchthaven hebben wij alle troeven in huis om passagiers en vluchten zo veel mogelijk te spreiden en op die manier een veilige reisomgeving te creëren. Naast alle voorzorgsmaatregelen garanderen wij nog steeds korte wachttijden aan de check-in-balie, een vlotte veiligheidscontrole en een zorgeloos vertrek.”

 

bron: www.nieuwsblad.beReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.