Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 14 mei 2021 @ 03:58 door Travelboy , 449 keer bekeken

Leden van het nieuwe klantenadviespanel kunnen na de eerste bijeenkomst in Dublin steden als Warschau, Madrid en Rome gratis bezoeken.

 

Voor Ryanair, vaak het mikpunt van grappen over klachten en zijn houding ten opzichte van passagiers, is het creëren van een klantenadviespanel de manier om de luchtvaartmaatschappij te helpen "haar gastenservice te blijven verbeteren".

 

Het bedrijf zei dat het vanaf dit najaar klanten uit heel Europa zoektt om deel te nemen aan het panel op bijeenkomsten in steden over het hele continent.

 

Het zei dat de luchtvaartmaatschappij vluchten en accommodatie voor panelleden en een partner regelt voorafgaand aan de eerste geplande bijeenkomst in Dublin, waarvoor een verblijf van twee nachten nodig zou zijn.

 

Ryanair zei: "De aanbevelingen van het panel zullen het programma voor klantverbeteringen van Ryanair voor 2022 vormgeven en de toewijding van Ryanair om de laagste tarieven, tijdige vluchten en uitstekende klantenservice te leveren, versterken."

 

Het riep op tot het indienen van aanvragen via zijn website vóór 31 mei en zei dat de succesvolle aanvragers vóór 14 juni op de hoogte worden gebracht.

 

Ryanair's directeur marketing en digitaal, Dara Brady, voegde toe: "We zijn verheugd om ons allereerste klantenadviespanel aan te kondigen, zodat klanten ons kunnen helpen verbeteringen aan te brengen in de klantenservice en service van Ryanair.

 

bron: https://news.sky.comReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.