Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 01 maart 2021 @ 20:02 door Travelboy , 530 keer bekeken

De afgelopen maanden was het bijzonder stil op de Antwerpse luchthaven. Maar als het aan luchtvaartmaatschappij TUI fly ligt, zou dat in de paasvakantie wel eens kunnen veranderen.

 

De vliegmaatschappij verkoopt tickets voor vluchten in april van Antwerpen Airport naar 5 Spaanse bestemmingen: Almería, Alicante, Málaga, Palma de Mallorca en Murcia. Volgens TUI fly zou 20% van alle zitjes nu al bezet zijn.

 

In de Gazet van Antwerpen van 25 februari 2021: “In normale tijden is eind februari zo’n 70% van alle zitjes voor de paasvakantie al geboekt. Maar als de regering niet-essentiële reizen opnieuw toelaat, kan het aantal boekingen wel stijgen. Zeker omdat Spanje van alle toeristen alleen een negatieve coronatest eist. Die test mag maximaal 72 uur oud zijn op het moment van vertrek. We blijven dus hopen dat toeristische reizen in de paasvakantie binnen Europa mogelijk zijn. Vluchten vanop luchthaven Antwerpen naar bestemmingen buiten Europa, zoals Marokko en Tunesië, bieden we in de paasvakantie natuurlijk niet aan.”

 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.