Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 15 augustus 2021 @ 15:02 door Travelboy , 470 keer bekeken

Ryanair heeft zijn nieuwe Fare Finder- tool gelanceerd om te zoeken naar betere tarieven op de website van de luchtvaartmaatschappij. Met deze nieuwe functie kunnen klanten de laagste tarieven vinden, terwijl het boekingsproces wordt gestroomlijnd om het gemakkelijker en sneller te maken. Consumenten kunnen vluchten zoeken op budget, vertrektijd, type vakantiebestemming en meer, waardoor het veel makkelijker wordt om hun ideale reis te vinden.

 

Bovendien is de Fare Finder-tool ontworpen om navigeren te vergemakkelijken. Om toegang te krijgen, logt u gewoon in op Ryanair.com om een ​​boeking te maken, selecteert u de vertreklocatie en volgt u de optie "Niet zeker waar te gaan", waardoor klanten naar de Fare Finder-portal worden geleid. Vanaf hier zal de zoekmachine een reeks opties weergeven, afhankelijk van de keuze van de klant, en binnen enkele seconden kunnen ze het beste vluchtalternatief met de laagste tarieven in het Ryanair-netwerk selecteren.

 

Als klanten niet zeker weten waar ze heen willen en trouw willen zijn aan hun budget, kunnen ze dankzij deze nieuwe tool snel en gemakkelijk de laagste tarieven vinden.

 

bron: https://aviacionaldia.com/enReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.