Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 21 juni 2021 @ 02:46 door Travelboy , 738 keer bekeken

Vueling, heeft een nieuwe overstap service gelanceerd voor langeafstandsverbindingen met partner luchtvaartmaatschappijen, ontwikkeld met technologiepartner Dohop.

 

De nieuwe Vueling Global-service biedt klanten een breed scala aan aansluitende vluchten naar lange afstandsbestemmingen via het netwerk van Vueling en via verbindingen met partnerluchtvaartmaatschappijen.

 

Vueling Global is beschikbaar voor klanten die vluchten boeken van Barcelona naar Buenos Aires, via haar partnerschap met LEVEL, de eerste luchtvaartmaatschappij van de IAG-moedergroep die zich bij het netwerk aansluit.

 

Dit wordt uitgebreid naar klanten die later deze maand vluchten boeken naar San Francisco en in juli naar New York en Cancun.

 

Vueling en LEVEL-klanten kunnen online reserveringen maken van en naar bestemmingen die door beide bedrijven worden aangeboden op hetzelfde platform. Klanten die een ticket willen kopen van Sevilla naar San Francisco, of van Bilbao naar Buenos Aires, kunnen dit doen met een enkele reservering die wordt beheerd via het Vueling Global-platform.

 

De dienst zal Vueling in staat stellen haar verbindingen met lange afstandsvluchten vanaf de luchthaven Barcelona El Prat te versterken. Dit jaar zullen er meer luchtvaartmaatschappijen aan het platform worden toegevoegd.

 

Lees verder in het Engels op:  travolution.comReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.