Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 27 april 2021 @ 17:00 door Travelboy , 893 keer bekeken

Ryanair heeft een nieuwe tool op zijn website en mobiele app gelanceerd die naar eigen zeggen gaat  voorkomen dat gebruikers te hoge kosten in rekening wordt gebracht door online reisbureaus.

 

De budgetmaatschappij stelt gebruikers in staat om de prijs te controleren die ze hebben betaald via een online reisbureau en hoeveel de OTA aan Ryanair heeft betaald.

 

Het betekent dat passagiers kunnen zien dat OTA's die niet geautoriseerd zijn om Ryanair-vluchten te verkopen, een opslag hebben toegevoegd. Bovendien voegt de maatschappij een vinkje voor "Verified Seal" toe aan zijn website en mobiele app om gebruikers te laten zien dat ze rechtstreeks bij Ryanair boeken.

 

ryanair-price-checker

 

Dara Brady, marketingdirecteur bij Ryanair, zegt: "Deze twee nieuwe functies zullen klanten helpen de valkuilen van het boeken bij online reisagenten te vermijden, die mogelijk te hoge kosten in rekening brengen, onjuiste klanteninformatie verstrekken en voorkomen dat Ryanair rechtstreeks met de passagier handelt."

 

De Ierse luchtvaartmaatschappij heeft in het verleden talloze gerechtelijke procedures gevoerd om te voorkomen dat OTA's hun prijzen op een scherm zouden schrapen.

 

In februari beweerde Ryanair dat Lastminute.com klantgegevens had vervalst en riep hij de Competition & Markets Authority op om in te grijpen.

 

bron: www.phocuswire.comReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.