Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 25 oktober 2021 @ 23:47 door Travelboy , 775 keer bekeken

Na een recordbrekend herfstseizoen begint Airport Weeze met ingang van maandag 1 november aan een winterseizoen dat een succes belooft te worden. In totaal staan 25 bestemmingen met 49 wekelijkse vertrekdata op het programma. Dit betekent dat het aantal aangeboden vluchtstoelen 20 procent hoger ligt dan in het winterseizoen 2019 vóór Corona. “ Het aanstaande vluchtschema maakt duidelijk dat we na de Corona-crisis blijven doorstijgen. Ook in de winter doen de luchtvaartmaatschappijen steeds vaker een beroep op de vertreklokatie in Weeze. Daarmee kunnen we onze Duitse en Nederlandse gasten weer een uitgebreid vluchtenpakket aanbieden”, aldus Dr. Sebastian Papst, directeur van Airport Weeze.

 

De Turkse luchtvaartmaatschappij Corendon Airlines, die in het zomerseizoen vanuit Weeze voor het eerst routes naar Antalya, Egypte en Griekenland is gestart, zal in de winter naar de zonzekere bestemming Gran Canaria vliegen en ook de verbinding met Hurghada voortzetten.

 

Bovendien blijft de Ierse luchtvaartmaatschappij Ryanair sterk vertegenwoordigd op de luchthaven in het Duitse Niederrhein. Bestemmingen als Faro (Portugal), Alicante (Spanje) of Bari en Ancona (Italië) zullen ook in de toekomst vanuit Weeze worden gevlogen. Nieuw in dit winterse vluchtschema zijn Lanzarote, Tenerife, Milaan-Bergamo en Zagreb. Vier van de meest populaire Canarische eilanden zijn nu bereikbaar vanaf Airport Weeze: Fuerteventura, Tenerife, Gran Canaria en Lanzarote. “We zien duidelijk dat er een grote wens is om na Corona te reizen. Er is een inhaalvraag bij veel reizigers. Daarom zijn we bijzonder verheugd dat we veel bestemmingen kunnen aanbieden waar de zon vrijwel gegarandeerd is – zelfs in de winter”, zegt algemeen directeur Dr. Sebastian Papst.

 

In februari bevat de winterdienstregeling voor het eerst weer binnenlandse vluchten naar München en Berlijn. Green Airlines start op 14 februari lijndiensten vanuit Weeze met een zeer efficiënt turbopropvliegtuig. In mei zal Sylt worden toegevoegd als een verdere vliegbestemmingReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.