Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 20 oktober 2021 @ 15:28 door Travelboy , 708 keer bekeken

EasyJet heeft vandaag aangekondigd dat het de deuren opent van haar eerste lounge in samenwerking met No1 Lounges in de Noord Terminal op London Gatwick Airport. De nieuwe lounge genaamd ‘The Gateway by easyJet & No1 Lounges’ opent op 21 oktober en kan vooraf worden geboekt via easyJet’s exclusieve partnerschap met Holiday Extras. Klanten kunnen ook boeken op de dag van de reis.

 

De lounge beidt passagiers comfortabele ruimtes om te eten, drinken, werken en ontspannen voor hun vlucht. The Gateway zal klanten een keuze bieden uit aanvullende warme en koude menu’s met een selectie van verleidelijke gerechten, vers bereid en geserveerd aan hun tafel, maar ook warme en koude dranken. De kenmerkende gerechten van de bestemmingen, die elk kwartaal veranderen, zullen worden aangeboden voor degenen die de authentieke smaak van Europa willen proeven voordat ze vertrekken, evenals de eigen kenmerkende cocktailkaart van de lounge.

 

“We zijn verheugd om onze allereerste lounge te openen in samenwerking met No1 Lounges voor passagiers op London Gatwick. We zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om reizigers meer keuze en waar voor hun geld te bieden, dus we zijn er trots op dat The Gateway in staat zal zijn om voor elk wat wils te bieden, of het nu gaat om alle benodigdheden voor een werkplek, een comfortabele plek om te ontspannen voordat je vliegt of om het gezin te vermaken”, aldus Rachael Smith (Commercial Proposition & Innovation Director bij easyJet).

 

bron: www.travelpro.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.