Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 30 november 2021 @ 00:39 door Travelboy , 375 keer bekeken


EasyJet heeft de mogelijkheid voor gratis omboeken verlengd tot 31 maart 2022. Omboeken kan gratis op elk moment tot 2 uur voor vertrek, voor alle vluchten die op dat moment te koop zijn en naar elke bestemming binnen het netwerk.

 

Klanten betalen alleen een eventueel tariefverschil, zo heeft de maatschappij dinsdag bekendgemaakt. Daarnaast blijft de bescherming tegen reisbeperkingen van kracht tot 31 december 2022. Mocht een reis niet langer mogelijk zijn door een lockdown/reisverbod of verplichte hotelquarantaine, dan kunnen klanten hun geld terug krijgen, zelfs als de vlucht gewoon nog vertrekt. Met het uitbreiden van zijn Flexgarantie wil EasyJet klanten gemoedsrust blijven bieden bij het boeken van hun vluchten.

 

Tot 31 maart 2022 kunnen alle EasyJet-klanten hun vluchten tot twee uur voor vertrek blijven wijzigen zonder wijzigingskosten, wat nog meer last-minute flexibiliteit biedt, zegt de airline.

 

Er zijn geen beperkingen op data of bestemming; klanten met zowel nieuwe- als bestaande boekingen kunnen hun ticket omboeken naar alle vluchten die momenteel in de aanbieding zijn (momenteel tot eind september 2022), en naar elke andere bestemming op het netwerk van de luchtvaartmaatschappij, dat zich uitstrekt over 35 landen in Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten.


Dit betekent dat als er reisbeperkingen zijn die van invloed zijn op het land van bestemming, klanten hun reis eenvoudig naar een ander land kunnen wijzigen op het netwerk van EasyJet.

 

Om ervoor te zorgen dat klanten beschermd blijven tegen de impact van de pandemie, blijft de bestaande bescherming tegen reisbeperkingen daarnaast van kracht tot 31 december 2022. Dit betekent dat als een reisverbod of een hotelquarantaine wordt opgelegd, klanten een terugbetaling kunnen ontvangen, of een voucher, of hun vlucht gratis kunnen omboeken, zelfs als hun vlucht doorgaat.

 

bron: www.travmagazine.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.