Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 12 december 2018 @ 17:31 door Travelboy , 716 keer bekeken

Airlines zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om meer vluchten te verkopen. Air France begon bijvoorbeeld recentelijk met de verkoop van Giftcards. Ook Brussels Airlines biedt een vergelijkbaar cadeau: b.gift. Transavia startte recentelijk ook met het uitgeven van een cadeaukaart in samenwerking met Flight Giftcard. Zo heb je heel wat keus voor een origineel reiscadeau deze feestdagen! Hoe de Giftcard van Transavia werkt lees je in dit artikel.

Flight Giftcard

 

De Nederlandse low cost carrier werkt voor dit product samen met Flight Giftcard. Dit bedrijf geeft Giftcards uit voor meer dan 300 airlines wereldwijd. Daarmee heeft het bedrijf een bereik van bestemmingen in 70 landen. Dit Giftcard is te bestellen vanaf 25 euro tegoed. De kaart dient te worden besteed op de website van Flight Giftcard. Hier kun je namelijk ook vluchten boeken via een simpele interface. Je kunt hier een enkele reis of een retour boeken. Een combinatie van beiden of een andere constructie is (nog) niet mogelijk. Als de vlucht die je met de Giftcard wil boeken goedkoper is dan de waarde van de kaart dan blijft het restant geldig. Moet je bijbetalen voor de vlucht, dan kun je dat doen middels iDeal of creditcard.

 

Flight Giftcard werkt op commissiebasis. Dezelfde website wordt voor alle 300 airlines waarmee ze samenwerken aangeboden. Per airline is er uiteraard wel rekening gehouden met de look en feel van de betreffende maatschappij. Zo heeft de bestelwebsite van Transavia de bekende huisstijl waarin groen, blauw en roze terugkomt. Let op dat je de Giftcard dus feitelijk niet direct bij Transavia zelf inlevert, maar bij het bedrijf Flight Giftcard. Bij de Giftcards van bijvoorbeeld Air France en Brussels Airlines is dat wel het geval.

 

bron: www.insideflyer.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.