Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 23 mei 2018 @ 02:59 door Travelboy , 596 keer bekeken

Laudamotion vliegt nu met 20 Airbussen A320. Ryanair wil dit aantal uitbreiden naar 50 vliegtuigen in 2021. Ook de nieuwe vliegtuigen worden waarschijnlijk door Airbus geleverd. Ryanair wil zo snel als mogelijk is een meerderheidsbelang in Laudamotion verkrijgen. Laudamotion vliegt nu o.a. vanaf Düsseldorf internationaal op zonbestemmingen in Zuid Europa.

 

Daarnaast meldt Ryanair bij de presentatie van hun jaarcijfers dat (volgens hun) meerdere concurrenten op omvallen staan en Ryanair open staat voor verdere overnames.

 

Ryanair boekte een recordwinst van bijna 1,5 miljard euro. Dat is 10 procent meer dan een jaar eerder en meer dan analisten hadden voorzien. Het resultaat zal in het huidige boekjaar echter duidelijk lager uitkomen. Dat komt vooral doordat de kosten voor personeel en brandstof toenemen en de tarieven minder snel stijgen dan voorheen.

 

Ryanair waarschuwt bonden en personeel om niet te overvragen bij CAO onderhandelingen. Deze zouden de winstgevendheid van het bedrijf onder druk zetten en gevolg hebben voor de werkgelegenheid bij de maatschappij.Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.