Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 27 september 2018 @ 22:52 door Travelboy , 826 keer bekeken

Transavia heeft de portemonnee getrokken voor een zesdelige realitysoap in de primetime-uren van SBS 6. Het gaat om Welkom Aan Boord, een productie van sensatieman Ewout Genemans. Dat heeft de zender van John de Mol laten weten. Bij Transavia, dat volgens SBS 6 naar maar liefst 109 bestemmingen vliegt, werken tweeduizend mensen. Die zullen in de tv-soap hun gezicht laten zien, al zal de airline zijn beruchte seksstewardess wel op stal houden: de reeks begint immers voor 22.00 uur.
 
Wie krijgen we dan wel te zien? “We volgen onder anderen de populaire purser en ‘vliegende barbier’ Reinier. Wie je ook spreekt binnen Transavia, als je begint over Reiner beginnen ze allemaal te stralen. Met zijn indrukwekkende baard, zijn vriendelijke, geduldige karakter en zijn gevoel voor humor verovert hij ieders hart.”
 
En dan is er nog vliegtuigmonteur Ben. Hij is verantwoordelijk voor de technische (veiligheid)inspecties van alle vertrekkende en arriverende vliegtuigen. Per vliegtuig heeft hij slechts twintig minuten om het toestel te controleren en eventueel kleine reparaties uit te voeren. Als dat maar goed gaat…
 
Transavia hoopt niet alleen vliegreizigers aan te spreken, maar ook personeel. “Werken bij Transavia biedt volop afwisseling en geen dag is hetzelfde.”
 
De eerste aflevering is op vrijdag 19 oktober om 21.30 uur, de avond waarop er traditiegetrouw geen hond naar SBS 6 kijkt.
 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.