Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 02 mei 2018 @ 22:22 door Travelboy , 693 keer bekeken

Wow Air overweegt zijn eerste hub buiten IJsland te openen om seizoensschommelingen in de vraag te compenseren, dit heeft CEO Skuli Mogensen aan Air Transport World laten weten. Hij noemde geen potentiële locaties voor de hub anders dan te zeggen dat het "ergens zal zijn waar het warm is in de winter".

 

De IJslandse LCC stationeerd haar vliegtuigen momenteel uitsluitend op Reykjavik Keflavik, die zij samen met rivaal Icelandair heeft ontwikkeld tot een snelgroeiende transatlantische hub.

 

Zowel capaciteitsbeperkingen bij de belangrijkste IJslandse toegangspoort als hoge seizoensgebondenheid zijn echter factoren die Wow Air hebben gedwongen om naar een secundaire hub te zoeken..

 

Wow Air is ook in de buurt van een aankondiging van zijn eerste Aziatische route (met uitzondering van de reeds gediende Tel Aviv Ben Gurion ), die naar verwachting later deze maand zal plaatsvinden

 

"Ons bedrijf draait echt om het gebruik van de unieke locatie van IJsland om Europese bestemmingen, via IJsland, naar Noord-Amerika te verbinden.We hebben nu 14 bestemmingen in Noord-Amerika en vanaf Azië voegen we Azië routes toe", zei Mogensen.

 

De maatschappij verwacht later dit jaar vier nieuwe A330-900 s. Alle diensten naar Azië zouden waarschijnlijk worden uitgevoerd met de nieuwe generatie Airbus- widebodies vanwege hun grotere bereik in vergelijking met de A330-300 s, waarvan WOW Air er drie heeft.

 

Bron: www.ch-aviation.comReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.