Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 20 januari 2018 @ 18:44 door Travelboy , 984 keer bekeken

Ryanair heeft al jaren de reputatie van de goedkoopste luchtvaartmaatschappij te zijn. Je boet wel wat in aan luxe, maar staat wel voor een spotprijs waar je moet staan. Omdat wij niet alles blind willen geloven deden we de test met 10 Europese bestemmingen voor tijdens de krokusvakantie.
 
We zijn die grijze winter echt grondig beu geworden, dus kriebelt het om een korte reis te boeken in de krokusvakantie. Die begint al over minder dan een maand, maar er is nog plaats aan boord van de vliegtuigen die vanuit Zaventem of Charleroi vertrekken. We pikten er tien bestemmingen uit die Ryanair vanuit ons land aanbiedt, en we vergeleken de prijs op alle mogelijke manieren met de concurrentie. Dat was voornamelijk Brussels Airlines, maar we keken ook naar lokale maatschappijen en ging toch ook een kijkje nemen op sites zoals cheaptickets.be.
 
Welke criteria gebruiken we?
Enige voorwaarden: we wilden geen overstap die onze reis een halve dag zou verlengen. Ook een vertrek in een luchthaven in Nederland of Duitsland lieten we vallen, tenzij het echt interessant zou kunnen zijn. En we gingen voor de goedkoopste tarieven, wat betekent dat je alleen maar handbagage aan boord mag meenemen. Bij Ryanair is dit onlangs nog veranderd, waardoor je grotere handbagage gratis moet inchecken. Dat betekent dat je een beetje tijd verliest aan de bagageband, maar ach … het is vakantie, toch?
 
Vertrekdatum is telkens maandag 12 februari, terugkomen doen we op vrijdag 16 februari. Alle prijzen zijn als retour berekend voor twee volwassen personen.
 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.