Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 26 juli 2018 @ 02:51 door Travelboy , 729 keer bekeken

Nederland vliegt weer massaal naar zonnige oorden. Koffers ingepakt en klaar voor vertrek richting luchthaven. Maar als je een wat kleinere auto hebt of in een volle trein moet instappen, kunnen al die koffers behoorlijk in de weg zitten. Hoe fijn is het dan als je je bagage van tevoren kunt laten ophalen en inchecken? Dan begint je reis toch een stuk relaxter?
 
Transavia biedt daarom nu in samenwerking met PostNL zijn passagiers de Bagage Check-in Service aan. Hiermee kunnen passagiers hun bagage thuis laten ophalen en alvast op Schiphol laten inchecken. Je bagage haal je weer op bij de bagageband in het land van bestemming. Het betreft een pilot die start op 25 juli en loopt tot eind 2018.
 
Met deze service wil de luchtvaartmaatschappij zijn passagiers meer gemak aanbieden. En gezien je van tevoren al online bent ingecheckt kun je de rij bij de bagage drop-off overslaan en meteen doorlopen naar security.
 
De Bagageservice kent twee varianten. Het meeste gemak biedt de ‘Check-in service’, waarbij bagage thuis wordt opgehaald, naar de luchthaven wordt gebracht en ook wordt ingecheckt. Ook wordt ‘Standaardservice’ nog steeds aangeboden, waarbij de bagage thuis wordt opgehaald én bezorgd op de luchthaven, waar de reiziger de koffers vervolgens zelf kan inchecken
 
De Check-in Service kan geboekt worden voor de heenreis naar Schiphol en daarnaast kan ervoor gekozen worden de bagage van Schiphol ook naar huis te laten brengen. De service moet minimaal 3 dagen van te voren worden aangevraagd. Dat kan eenvoudig via de e-mail die passagiers ontvangen van Transavia. De service is te bestellen vanaf €13,75 per koffer.
 
Op dit moment wordt de Check-in Service alleen aangeboden voor heenvluchten vanaf Schiphol. Na afloop van de pilot wordt geëvalueerd hoe passagiers deze dienst ervaren. Op basis hiervan wordt gekeken of deze service voldoende aanslaat en uitgebreid kan worden, bijvoorbeeld op andere luchthavens.
 
 
 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.