Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 23 november 2018 @ 00:40 door Travelboy , 656 keer bekeken

Virgin Atlantic, deels in handen van Sir Richard Branson, beraamt een overname voor van de regionale luchtvaartmaatschappij Flybe, meldt Sky News.
 
Virgin Atlantic  heeft het over een verrassings-overnamebod van Flybe, de regionale luchtvaartmaatschappij die vorige week bezweek door toenemende financiële druk en zichzelf te koop aanbood. Sky News heeft vernomen dat Virgin Atlantic gesprekken heeft geopend met adviseurs van Flybe over het doen van een bod voor het op de Londense beurs genoteerde bedrijf.
 
Volgens bronnen binnen de trans-Atlantische luchtvaartmaatschappij heeft Virgin Atlantic belangstelling voor Flybe vanwege de mogelijkheden die het overstappers zou bieden om op het langeafstandsnetwerk van Virgin Atlantic over te stappen. Ook interessant is de toegang tot de  waardevolle start- en landingsslots op London Heathrow Airport, die zijn afgeschermd voor  binnenlandse vluchten.
 
Virgin Atlantic is Skyteam partner van KLM. Zo komen de waardevolle slots op Schiphol in het bezit van de Skyteam maatschappijen. Ik ben benieuwd wat Virgin Atlantic, KLM en Transavia daarmee gaan doen.Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.