Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 27 maart 2018 @ 14:44 door Travelboy , 753 keer bekeken

EasyJet gaat haar ‘Worldwide by easyJet’ uitbreiden naar de luchthavens Schiphol, Berlijn Tegel, Venetië Marco Polo, Parijs Charles De Gaulle, Parijs Orly, Edinburgh en Inverness. Dat betekent dat samen met de al aangekondigde verbindingen via Londen Gatwick en Milaan Malpensa, meer dan de helft van de vluchten – en meer dan 53 miljoen easyJet passagiers per jaar – via het digitale boekingsportaal verbonden kunnen worden met een vlucht van een Worldwide-partner of een andere easyJet-vlucht.
 
Daarnaast heeft easyJet nieuwe partners die hun vluchten aanbieden via het Worldwide by easyJet boekingsplatform. Thomas Cook wordt een partner voor vluchten via Gatwick naar bijvoorbeeld het Caribisch gebied en La Compagnie en Corsair voor vluchten van Parijs Orly naar de VS, Afrika of de Indische Oceaan.
 
De huidige relatie met WestJet en Norwegian stelt easyJet in staat om connecties op intercontinentale vluchten aan te bieden op twee van Europa’s grootste hubluchthavens: Schiphol en Parijs Charles De Gaulle. Norwegian gaat vanaf de zomer vluchten aanbieden vanaf Schiphol naar New York. Ook van Edinburgh wordt naar New York gevlogen. In de komende weken breidt Norwegian de overstapservices uit op de luchthavens Parijs Charles De Gaulle en Parijs Orly. Door de huidige relatie met Loganair kunnen passagiers naar de Schotse Hooglanden vliegen via Edinburgh.
 
Johan Lundgren (CEO easyJet) zegt: “We zijn trots om aan te kondigen dat we ons overstapplatform ‘Worldwide by easyJet’ deze zomer uitbreiden met Schiphol. Door de toevoeging van Schiphol en andere grote luchthavens in ons netwerk, hebben 53 miljoen van onze passagiers de mogelijkheid om over te stappen op aansluitende easyJet-vluchten, of op vluchten van andere maatschappijen. We zijn verheugd met de welwillendheid van luchthavens en partnermaatschappijen om Worldwide binnen ons netwerk uit te breiden, waardoor nog meer reizigers in Europa hier gebruik van kunnen maken”
 
EasyJet voegt in 2018 nog meer maatschappijen toe aan Worldwide by easyJet. Gesprekken zijn al vergevorderd met onder andere maatschappijen uit het Midden- en Verre Oosten. “Daarnaast willen we de service uitbreiden naar meer luchthavens in ons netwerk.”
 
‘Worldwide by easyJet’ is de intercontinentale overstapservice die wordt aangeboden door de Britse prijsvechter. De overstapservices die de ‘legacy’ maatschappijen aanbieden zijn vaak complex en kostbaar opgezet via codeshare overeenkomsten en procedures. Worldwide by easyJet biedt een vergelijkbare service via zelfconnectie en verkooppartnerships via een digitale, virtuele hub die dezelfde connectiviteit aanbiedt, maar dan simpeler en efficiënter
 
 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.