Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 11 mei 2018 @ 20:00 door Travelboy , 669 keer bekeken

Lufthansa-dochter Eurowings kijkt naar mogelijkheden om vluchten uit te gaan voeren vanaf Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport. Dat meldt Jan Taube, Director Regional Management van Eurowings in Düsseldorf, in Luchtvaartnieuws Magazine. “Voor de iets langere termijn is Lelystad eveneens mogelijk."
 
Op de Nederlandse markt is Eurowings actief met rechtstreekse vluchten vanaf Hamburg, Stuttgart en München naar Schiphol. Zodra Eurowings extra vliegtuigen tot haar beschikking heeft ligt een uitbreiding elders in Nederland voor de hand. Daarbij noemt Taube met name vluchten vanaf haar basis in Palma de Mallorca als mogelijkheid.
 
We zijn heel erg flexibel als het gaat om routes en bases. We reageren op de markt en als zich een kans voordoet slaan we toe. Zo kan het gebeuren dat we een bepaalde route schrappen, om vervolgens een andere te openen”, zegt Taube.
 
Onder de vleugels van moederbedrijf Lufthansa is Eurowings bezig met een indrukwekkende expansie. Met name op het ook voor de Nederlandse markt interessante Düsseldorf Airport heeft Eurowings fors uitgebreid na het omvallen van airberlin in 2017.
 
“Hoewel we snel groeien, is dat nog niet snel genoeg”, zegt Jan Taube. “We willen tot de grootste low cost airlines van Europa gaan behoren. We kijken daarom naar mogelijkheden om vanaf eind dit jaar en volgend jaar te groeien buiten de DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, red).”
 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.