Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 30 september 2014 @ 00:49 door Travelboy , 1015 keer bekeken

4 You Airlines heeft woedend gereageerd op oproepen van het Poolse Bureau voor Mededinging en Consumentenbescherming (Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów - UOKiK). aan de luchtvaartmaatschappij om te stoppen met ticketverkoop.

 

Het UOKiK heeft de Poolse officier van justitie gevraagd om een onderzoek in te stellen naar de maatschappij. Men vermoedt fraude en volgens het UOKiK kan de maatschappij nooit aan haar verplichtingen voldoen om op 3 november met geplande vluchtuitvoering te starten.

 

De maatschappij heeft geen eigen luchtvaartlicentie, maar zegt te worden tegengewerkt door de Poolse autoriteiten om deze aan te vragen en zegt te gaan vliegen met Boeing's 737 van het Litouwse Grand Cru Airlines.

 

Gezien eerdere berichtgeving op internet lijkt het inderdaad dubieus dat 4 You Airlines op 3 november start met haar vluchten op Charleroi en Dortmund. Ik verwijder deze maatschappij daarom uit ons ovezicht.

 

 Heb je geboekt bij 4 You Airlines, neem dan contact op met je creditcardmaatschappij om een refund van je aankoop aan te vragen. Misschien is het handig om dan naar onderstaande link te verwijzen.

 www.ch-aviation.com/portal/news/31340-polish-watchdog-claims-4-you-airlines-acting-fraudulentlyReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.