Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 27 augustus 2014 @ 18:55 door Travelboy , 1059 keer bekeken

Ryanair biedt sinds woensdag ook vliegtickets aan voor zakelijke reizigers, die dan meer bagage mee mogen nemen en voorrang krijgen bij het instappen. Ook kunnen mensen die met Ryanair Business Plus vliegen gratis omboeken en biedt de budgetmaatschappij zakelijke reizigers aparte stoelen en meer service. Dat maakten de Ieren woensdag bekend.

 

De budgetmaatschappij van topman Michael O'Leary hoopt op die manier niet alleen mee te kunnen doen in de strijd om de vakantieganger, maar ook op zakelijk gebied een grote speler te kunnen worden. Volgens marketingdirecteur Kenny Jacobs bestaat nu al een kwart alle reizigers van Ryanair uit zakelijke klanten.

 

Ryanair probeert al langere tijd de gunsten van de zakelijke reiziger te winnen. Zo stond het bedrijf eind vorig jaar betalingen met de in het bedrijfsleven populaire creditcard American Express toe. Ook liet het bedrijf toen al weten zich te willen richten op onder meer mobiele applicaties en andere diensten voor de zakelijke reiziger.

 

Ten opzichte van concurrent-prijsvechter Easyjet had Ryanair vorig jaar namelijk nog een flinke inhaalslag te maken, zo liet financieel topman Howard Millar destijds in de Financial Times weten. "Easyjet is ons twee jaar vooruit bij de productontwikkeling, maar je zult zien dat we die achterstand snel gaan goedmaken", zo zei Millar toen

 

bron: www.nieuws.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.