Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 03 maart 2014 @ 16:01 door Travelboy , 1010 keer bekeken

Ryanair gaat samenwerken met de internationale betalingservice PayPal. De maatschappij verwacht van de samenwerking dat reizigers nog sneller en mobiel via de smartphone hun tickets kunnen boeken voor vluchten met de maatschappij. Dit schrijft de Ierse krant Independent.

 

Het is de tweede samenwerking die de Ierse maatschappij aangaat met een technologie gigant. Ryanair werkt al samen met Google aan een verkoopsysteem.

 

Volgens de Ierse krant doet de maatschappij er alles aan om de verkoop van vliegstoelen te vergroten om de nieuw te verwachten 175 Boeing 737's te vullen.

 

Ryanair wil met PayPal een makkelijke en snelle wijze ontwikkelen voor het boeken van tickets via de smartphone software van PayPal.

 

PayPal werkt reeds samen met British Airways en andere maatschappijen aan online betalingssystemen, maar het partnership met Ryanair is nieuw en gebaseerd op een mobiele innovatie.

 

Klantvriendelijk
Ryanair is de afgelopen maanden druk geweest met allerlei initiatieven om het weinig klantvriendelijke imago van zich af te schudden. Zo is er een nieuwe, duidelijker en minder schreeuwerige website gekomen. Daarnaast begeeft de maatschappij zich nadrukkelijker op het terrein van de zakenreiziger en worden stoelen in het vliegtuig desgewenst toegewezen.

 

bron: www.luchtvaartnieuws.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.