Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 16 juni 2014 @ 03:09 door Travelboy , 1001 keer bekeken

Ik moet zeggen de prijs is mooi. Voor €9 per enkele reis, reis je van Eindhoven met de bus zonder overstappen naar Düsseldorf Flughafen. Voor vijf Euro meer doe je dit vanaf Antwerpen. Voor wie echt op geld wil letten, zeker aantrekkelijk. Ondanks dat je waarschijnlijk langer op luchthaven Düsseldorf moet wachten.

 

Maar helaas, volgens mij wordt dit met een frequentie van 3 a4  bussen per dag geen succes en de bus die in mijn ogen het meeste succes zou kunnen hebben (en waar ze gerust wat extra voor kunnen vragen) , die is er niet. Je zou verwachten dat er een bus is die rond middernacht vertrekt vanaf Düsseldorf Flughafen om late passagiers naar Nederland en België te brengen. Dezelfde bus kan dan vroege passagiers naar Düsseldorf brengen.  Maar zoals ik al zei, die is er niet!

 


De eerste bus gaat rijden op 23 juni. Als je meer informatie wil hebben over de DB intercitybus met bustijden en prijzen enz. Dan kan je dat  vinden op www.bahn.de/p/view/angebot/fernverkehrsmittel/ic-bus-duesseldorf-antwerpen.shtml

 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.