Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 01 april 2014 @ 02:59 door Travelboy , 2296 keer bekeken

Het Amerikaanse JetBlue is aan het bestuderen of het rendabel is om trans-Atlantische vluchten naar Europa te starten. Op dit moment zijn hun vluchten naar Latijns-Amerika zeer succesvol en zij verwachten dit trucje te kunnen herhalen naar Europa.

 

In een interview met de Ierse krant The Independer zegt JetBlue CEO Dave Berger dat dit echter geen plan is voor de korte termijn maar dat als ze trans Atlantisch gaan vliegen ze dit pas over een paar jaar gaan doen. Het plan van Ryanair om voor €10 per enkele reis naar Amerika te vliegen noemt Barger kolder.

 

Op dit moment heeft JetBlue een codeschare overeenkomst met o.a. Aer Lingus. Aer Lingus passagiers kunnen daarmee overstappen op veel JetBlue bestemmingen vanaf New York.

 

JetBlue Opgericht in 1999, is een Amerikaanse, low-cost carrier die dagelijks meer dan 600 vluchten aanbiedt naar meer dan 60 steden in de VS, Midden-Amerika en het Caribisch gebied.

 

Bron: www.ch-aviation.com

 

meer info bij het originele interview www.independent.ie/business/world/jetblue-boss-pours-cold-water-on-ryanairs-10-fares-to-us-30108384.htmlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.