Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 28 mei 2014 @ 00:56 door Travelboy , 971 keer bekeken

De gezamenlijke vakbonden in de luchtvaart hebben zojuist een petitie ondertekend tegen oneerlijke concurrentie in de luchtvaart. De petitie wordt aangeboden bij het Kabinet en wordt volledig ondersteund door de KLM-directie. "Wij staan hier volledig achter als KLM", zegt KLM-topman Camiel Eurlings in een reactie op de petitie.

 

De petitie is ondertekend door de vakbonden VNV, VNC, VHKP, NVLT, FNV Bondgenoten en UNC. De bonden menen dat in de luchtvaartsector de Nederlandse en Europese werkgelegenheid en arbeidsvoorwaarden in gevaar zijn door de praktijken van met name Norwegian Air Shuttle.

 

Deze Noorse luchtvaartmaatschappij wil onder een Ierse licentie lijndiensten aanbieden tussen West-Europa en de Verenigde Staten. Norwegian wil de vluchten laten uitvoeren door goedkope Thaise vliegers en flight attendants.  Daarmee staat volgens de vakbonden de werkgelegenheid en de vliegveiligheid op het spel.

 

Lees verder op : http://www.luchtvaartnieuws.nl/nl-NL/Article.cms/Algemeen/Vakbonden_luchtvaartpersoneel_in_actie_tegen_oneerlijke_concurrentieReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.