Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 13 januari 2014 @ 20:09 door Travelboy , 1955 keer bekeken

Ryanair en Google hebben de handen ineen geslagen om een nieuwe manier te zoeken om de goedkoopste tickets te boeken. Als het opzet slaagt, kan het wellicht worden overgezet op de verkoop van andere producten.


Het is voorlopig nog onduidelijk hoe het nieuwe systeem werkt, maar volgens Ryanair-topman O'Leary, die de samenwerking bevestigde aan The Guardian, zal het wel revolutionair zijn: " Google komt met een soort prijsvergelijker, maar dan wel eentje die concurrerende websites als Skyscanner in één klap de knock-out zal kunnen geven." De zoekmachine wil immers alle luchtvaartmaatschappijen in haar zoektocht naar het goedkoopste biljet betrekken.

 

 "Mensen zullen nooit meer op een andere manier tickets boeken", aldus de topman van de lagekostenmaatschappij. "En gezien wij de goedkoopste zijn, zullen wij daarmee winnen." Volgens O'Leary zal Google zijn inkomsten daarbij halen uit advertenties en zal de luchtvaartmaatschappij niets moeten betalen voor de nieuwe dienstverlening. Tegen eind maart moet er meer duidelijkheid zijn over het hele opzet.

 

Bron: www.retaildetail.be



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.