Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 04 maart 2010 @ 19:47 door Travelboy , 982 keer bekeken

De Luchthaven Twente is niet rendabel te maken. Dat zei topman Van der Heijden van reisconcern Tui Nederland bij opnames van het Radio Oost programma Memphis. Volgens Van der Heijden wordt het benodigde aantal van ruim een miljoen passagiers per jaar niet gehaald omdat er te weinig mensen in de omgeving wonen. Bovendien is er concurrentie van Duitse luchthavens zoals Munster-Osnabruck en Weeze.

 

De topman raadt het de regio of om de burgerluchthaven een doorstart te laten maken. Studies die aantonen dat het vliegveld wel rendabel te maken is, zijn volgens Van der Heijden naar de uitkomst toegeschreven.

 

Bron: RTV-Oost

 Reacties

  • henkcnx
    zondag 14 maart 2010, 02:53
    Ach, alles wat uit Duitsland komt of er mee te maken heeft zoals uiteraard de TUI en de heer Van der Heyden roepen het zelfde maar ook zonder enige onderbouwing. Men ziet de bui al wel hangen want het vliegveld Munster trekt enorm veel passagiers aan uit de regio Oost Nederland die dan uiteraard van het veel dichtbije gelegen vliegveld Twente gaan gebruik maken. Ik heb heel veel mensen hier gesproken die nu nog vanaf Munster vertrekken maar zeggen dat als het vanaf Twente dat kan zij dat zeker zullen doen. Henk.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.