Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 07 april 2010 @ 01:37 door Travelboy , 1288 keer bekeken

Na de zomer moet je betalen om naar het toilet te gaan aan boord van RyanAir vliegtuigen. RyanAir had het plan al eerder, maar heeft nu bevestigd dit inderdaad in te gaan voeren. Per plasbeurt moet je € 1 betalen.

 

Samen met Boeing is RyanAir een nieuwe toilet aan het ontwikkelen met betaalkastje. RyanAir bestrijdt dat het een nieuwe maatregel is om extra geld in het laadje te krijgen. Het doel is het aantal toiletten aan boord terug te dringen tot slechts 1 toilet, zodat er ruimte is voor extra stoelen aan boord. Er kunnen dan 6 stoelen geplaatst worden.

 

De luchtvaartmaatschappij kan alleen dergelijke goedkope prijzen bieden als het toestel efficiënt is ingedeeld. Hoe meer passagiers er aan boord kunnen, hoe scherper de prijzen kunnen zijn. Door te laten betalen voor toiletgebruik wil de maatschappij de passagiers stimuleren gebruik te maken van toiletten op de luchthavens voor vertrek en na de landing.

 

bron: http://travel.blog.nl/

--------------------------------------------------------------------------------

Ryanair verhoogt bagagetoeslag in hoogseizoen

 

Ryanair verhoogt in de maanden juli en augustus haar prijzen voor het meenemen van bagage met 5 euro. In plaats van 15 euro, zullen de passagiers tijdens de zomermaanden dus 20 euro per stuk ingecheckte bagage moeten neertellen.

 

De reizigers worden op die manier aangemoedigd om enkel met 10 kilogram handbagage op het vliegtuig te stappen. Daardoor kunnen de totale kosten laag worden gehouden en kan ook tijd worden gespaard.


Reizigers die voor die periode al een vlucht bij Ryanair geboekt hebben, zullen niets extra moeten betalen

 

bron: www.ad.nlReacties

  • henkcnx
    dinsdag 13 april 2010, 22:57
    Wat een belachelijke dingen. Nartuurlijk gaat het allemaal om extra geld. Alleen al een koffer gaat 40 Euro kosten en als je ook nog eens plassen moet nog meer. Als de NS met zoiets zou komen zou iedereen moord en brand schreeuwen. Henk.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.