Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 09 juli 2010 @ 03:03 door Travelboy , 1153 keer bekeken

EasyJet gaat zich nog duidelijker manifesteren  Schiphol. In het najaar opent de Britse luchtvaartmaatschappij nieuwe routes naar drie populaire bestemmingen in Europa. Op het programma staan vluchten naar Barcelona, Berlijn en Manchester.

 

Vanaf 31 oktober vliegt Easyjet van Schiphol naar Berlijn Schoenefeld. Van maandag t/m vrijdag is het een dagrandverbinding met een ochtend en avond vlucht. Op zaterdag en zondag is er 1 vlucht per dag. Easyjet gaat hiermee de concurrentie aan met Transavia dat op het Berlijnse Tegel airport vliegt

 

Vanaf 1 november is er 1 dagelijkse vlucht tussen Amsterdam en Barcelona. Ook op deze route zijn meerdere maatschappijen aktief.  Namelijk Transavia en Vueling.

 

Vanaf 1 november is er 1 dagelijkse vlucht tussen Amsterdam en Manchester. Easyjet is na Jet2 en BmiBaby de derde low cost carrier die het gaat proberen op deze route.

 Reacties

  • EgbertK
    maandag 12 juli 2010, 17:13
    Allereerst natuurlijk zeer goed nieuws dat easyJet het aantal vluchten weer uitbreidt op Amsterdam. Verder gaan ze in tegenstelling tot het nieuwsbericht, volgens hun website, van maandag t/m vrijdag 2 maal per dag naar Manchester vliegen.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.