Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 22 juni 2010 @ 15:54 door Travelboy , 1297 keer bekeken

3V heeft gisteren in samenwerking met Visa een nieuw online-betaalmiddel geïntroduceerd: de 3V prepaid Visa-card. Deze prepaid betaalkaart is te vergelijken met een prepaid telefoonkaart en is bedoeld voor online-shoppers die geen creditcard willen of kunnen aanschaffen of hun huidige creditcard niet willen gebruiken.

 

3V stelt op zijn website ‘portemonneevriendelijk’ te zijn, doordat de kaart hetzelfde werkt als een prepaid telefoonkaart. De koper bepaalt zelf het tegoed van de kaart en weet daarmee vooraf hoeveel hij kan uitgeven. Daarnaast wordt bij een aankoop direct het bedrag van de kaart afgeschreven.

 

Doelgroep
In een persbericht laat 3V weten dat de kaart is gericht op consumenten die graag online-shoppen maar de aanschaf van een creditcard onnodig of te ingewikkeld vinden. Maar ook consumenten die wel over een creditcard beschikken behoren tot de doelgroep. Zoals ouders die hun eigen creditcard niet willen uitlenen aan hun kinderen of hen verantwoord met geld om willen leren gaan. ‘Of omdat je een website niet je echte creditcardgegevens toevertrouwt. Of misschien wil je niet dat je aankoop op je creditcardafschrift is te zien, bijvoorbeeld bij een cadeau voor je partner’, aldus Angelique van Grinsven van 3V in het persbericht.

 

Bij elke webshop die Visa accepteert, kan met de 3V prepaid Visa-card worden betaald. De kaart is verkrijgbaar via de site van 3V of in een Primera-winkel

 

meer info op www.3vcash.nl

 

bron: www.twinklemagazine.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.