Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 13 mei 2010 @ 02:51 door Travelboy , 778 keer bekeken

Jetstar Singapore heeft aangekondigd aan het einde van het jaar te starten met long haul vluchten vanaf Singapore. De eerste Airbus 330 is vanaf november beschikbaar, de tweede komt begin 2011.

 

Er komen vluchten naar Europa, Noord Azië en Australië, Exacte bestemmingen zijn nog niet bekend. Jetstar is een dochter van het Australische QuantasReacties

 • Travelboy
  vrijdag 14 mei 2010, 21:41
  Ook wanneer je een rondreis maakt en je eerste en laatste bestemming verschillen kunnen de flag ship cariers extreem hoge bedragen rekenen. dan toch maar liever met een lcc
 • Travelboy
  vrijdag 14 mei 2010, 21:26
  Ik denk dat low cost opties op de langere afstand zeker interesant kunnen zijn. Bij de regulieren (KLM, Lufthansa, Eva Airways,) zijn de voordeligste tarieven alleen geldig voor een periode van een maand of 4 weken, Wil je langer weg dan worden hun tarieven gelijk een stuk hoger. Dan lijkt mij een LCC die enkeltjes verkoopt zeker een optie. Zelfs als ik daarvoor naar Parijs of Rome moet. Daarbij de aansluitende vluchten in Azië kosten echt niets. IK weet het, er is een uitzondering. Bij Emirates is het goedkoopste tarief tot een half jaar geldig.
 • henkcnx
  vrijdag 14 mei 2010, 11:13
  In Azie heb ik al een paar keer met Air Asia gevlogen. Een prima maatschappij maar vanaf Londen vliegen naar KL als je bijvoorbeeld in Bangkok of Jakarta moet zijn is echt oninteresant voor ons. Je moet nogal wat tickets erbij kopen.
 • Patrick
  donderdag 13 mei 2010, 22:05
  Dat is concurrentie voor AirAsia X die met de A340 vanaf Kuala Lumpur op Stansted vliegt. Singapore en Kuala Lumpur zijn elkaar behoorlijk aan het beconcurreren als hubs in zuidoost-Azië.
 • henkcnx
  donderdag 13 mei 2010, 11:16
  Het zal mij benieuwen vanwaar ze in Europa vertrekken en wat de prijs zal zijn. Eenmaal in Singapore die hooguit door een enkeling als tussenstop gebruikt zal worden zal bijna iedereen nog een ticket moeten hebben naar de uiteindelijke bestemming.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.