Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 28 november 2009 @ 01:40 door Travelboy , 878 keer bekeken

EasyJet gaat komende maandag voor een enorme chaos op het plein voor Schiphol Plaza zorgen. Vanuit een zeppelin worden om 10.30 uur gratis tickets naar de nieuwe bestemmingen Madrid en Rome naar beneden gestrooid.

Op 2 november aanstaande om 10.30 uur zullen boven Schiphol Plaza op het Jan Dellaertplein duizenden papieren vliegtuigjes uit de lucht komen dwarrelen. Vanuit een enorme EasyJet zeppelin worden ze uitgestrooid over het publiek. Tussen deze vliegtuigjes bevinden zich tientallen gratis tickets voor twee personen naar Rome of Madrid. Iedereen kan deze gratis tickets winnen door er simpelweg een te vangen.

EasyJet heeft op 25 september van dit jaar een vergelijkbare actie gehouden in Parijs. Toen wonnen tientallen Parijzenaren een ticket voor twee personen naar een easyJet bestemming. Op het grote plein La Défence in het zakendistrict in de Franse hoofdstad werden de tickets uit de lucht gegooid. Duizenden mensen waagden de kans een gratis vliegticket te bemachtigen. Na Parijs, is nu Amsterdam aan de beurt.

bron: www.webregio.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.