Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 10 juni 2010 @ 19:17 door Travelboy , 1058 keer bekeken

De opkomst van prijsbrekers en goedkope vliegtickets lijkt na Europa ook een globaal vervolg te krijgen, nu het Aziatische AirAsia dit najaar met spotgoedkope retourtjes tussen Europa en Australië gaat vliegen.

 

Een trip van Londen naar Melbourne (RED: Londen Kuala Lumpur -Melbourne)en weer terug kost deze week slechts 180 euro, inclusief alle luchthavenbelastingen en andere kosten.

 

Hoewel de grote luchtvaartmaatschappijen er nog altijd van uitgaan dat het goedkope vliegen een regionaal fenomeen zal blijven, probeert AirAsia - dat recent een groot aantal nieuwe vliegtuigen heeft besteld - de toeristenmarkt tussen Europa en Azië open te breken.
 

Na Londen (RED: op dit moment de enige Europese bestemming) wil de maatschappij ook snel op andere Europese steden als Rome, Parijs en mogelijk ook Amsterdam gaan vliegen, die het vervolgens wil verbinden met onder meer Kuala Lumpur, Perth en Melbourne.

 

De ook vandaag nog doorlopende actie voor vluchten in oktober en november zorgde gisteren al voor een run op de website van AirAsia, die enige tijd totaal onbereikbaar was.

 

Bron: www.telegraaf.nl met dank aan chiefoffReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.