Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 18 december 2010 @ 23:42 door Travelboy , 1461 keer bekeken

Ryanair onderhandelt met de luchthaven van Luik. De Ierse lagekostenmaatschappij is van plan een aantal lijnen uit Duitsland te halen, omdat de overheid daar een vliegtaks ingevoerd heeft.

 

Volgens de krant Le Soir zouden een aantal daarvan naar Luik verhuizen, dat immers vlak bij de Duitse grens ligt. In eerste instantie zou het gaan om het Spaanse Gerona en het Italiaanse Bologna.

 

Ryanair zelf wou het bericht gisteren echter niet bevestigen. ‘Wij reageren niet op speculaties', stelt woordvoerder Stephen Mc Namara.

 

De vluchten van en naar Luik zouden niet ten koste gaan van de vluchten vanuit Charleroi. Volgens de Waalse transportminister André Antoine zou Luik ook steun kunnen bieden aan Ryanair voor allerlei nachtvluchten: die zijn in Charleroi niet toegelaten.

 

bron:  www.nieuwsblad.beReacties

  • Travelboy
    zondag 19 december 2010, 02:11
    Dit was precies wat ik zelf ook dacht. Heb die vluchten liever in Maastricht. Die regio kan de extra arbeidsplaatsen ook zeer goed gebruiken
  • Patrick
    zondag 19 december 2010, 00:53
    Op zich leuk maar Luik ligt ook vlakbij Maastricht dus als ze de vluchten van Maastricht gaan verhuizen naar Luik dan schiet je er nog weinig mee op.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.