Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 25 november 2010 @ 17:54 door Travelboy , 1261 keer bekeken

Voorlopig komt er nog geen vaste 'basis' van Ryanair op Eindhoven Airport. Daarvoor zijn de beperkingen met betrekking tot het aantal vliegbewegingen nog te groot.

 

Bovendien is het huiswerk voor noodzakelijke voorzieningen voor zo'n 'hub' nog maar nauwelijks gevorderd.

 

Dat verklaarde Henrike Schmidt, marketingmanager van Ryanair gisteren bij de ontvangst van de 6 miljoenste passagier van Ryanair in Eindhoven. Ryanair kondigde al jaren geleden plannen aan voor de eventuele stationering van een aantal vliegtuigen in Eindhoven. Dat zou honderden extra banen opleveren. Deze zomer dreigde Ryanair-baas Michael O'Leary nog drie of vier vliegtuigen terug te trekken vanaf het Duitse vliegveld Weeze. Dat dreigement had te maken met de invoering van vliegtax in Duitsland. "Dat zal wel kunnen leiden tot groei van het aantal vluchten van en naar Eindhoven", aldus Schmidt gisteren.

 

Eindhoven Airport heeft volgend jaar echter hooguit nog ruimte voor zo'n vier extra vluchten per dag, aldus woordvoerder Latour van de Eindhovense luchthaven gisteren. Bovendien moeten die extra vluchten worden verdeeld over de verschillende luchtvaartmaatschappijen

 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.