Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 23 oktober 2010 @ 18:28 door Travelboy , 1355 keer bekeken

Luchtvaartmaatschappij transavia.com breidt in 2011 flink uit vanaf Eindhoven en Rotterdam. Dat meldt commercieel directeur Willem Hondius zaterdag (23 oktober) in De Telegraaf. Vanaf Eindhoven vliegt de KLM-dochter dan nieuw naar onder meer Nice, Barcelona, Ibiza en Mallorca. Vanaf Rotterdam gaat transavia.com ook naar Madrid, Milaan, Wenen, Praag en enkele steden in Zuid-Frankrijk.

 

De uitbreiding bij transavia.com is onderdeel van het plan van KLM om met het lanceren van veel goedkope vluchten meer Nederlandse vakantiegangers te binden. De luchtvaartmaatschappij wil zo ook voorkomen dat prijsvechters als easyJet kunnen doorgroeien in Nederland.

bron: www.luchtvaartnieuws.nlReacties

  • Travelboy
    dinsdag 26 oktober 2010, 03:46
    Volgens mij gaat KLM binnenkort naar het Lufthansa model. €99 red tickets op populaire bestemmingen binnen Europa. Dan worden ze pas echt een concurrent voor LCC
  • Patrick
    zaterdag 23 oktober 2010, 18:57
    Als ze willen voorkomen dat prijsvechters voet aan de grond krijgen in Nederland dan zullen ze ook wat aan de prijzen moeten doen, Transavia is voor een prijsvechter nog altijd aan de dure kant. Voor Easyjet hoeven ze niet zo bang te zijn denk ik, die vliegen alleen maar vanaf Schiphol. Het zal ze eerder om Ryanair gaan als ze op Eindhoven gaan uitbreiden. Maar de prijzen van Ryanair liggen wel een stuk lager dan die van Transavia.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.