Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 29 september 2016 @ 18:55 door Travelboy , 876 keer bekeken

Flixbus wil ook de Nederlandse luchthavens aansluiten op haar netwerk. Het Duitse bedrijf is in gesprek met de luchthavens van Schiphol en Eindhoven. Wanneer Flixbus concreet een lijndienst naar de luchthavens wil gaan starten, meldt het bedrijf niet.
 
De luchthavens Brussel Zaventem, Parijs Charles de Gaulle en Frankfurt Luchthaven zijn al enige tijd aangesloten. Ook zijn er inmiddels directe bussen naar de luchthavens in Frankfurt en Stuttgart. Met overstap zijn vliegvelden in München, Berlijn, Wenen, Bratislava, Nice en Memmingen bereikbaar. De volgende stap is de integratie van Nederlandse vliegvelden. Ook bij Weeze Airport, vlakbij de Nederlands-Duitse grens, zullen de groene bussen stoppen. Momenteel is er enkel een bushalte bij Weeze station.
 
Flixbus heeft al ontheffingen gekregen voor de haltes in Schiphol en Eindhoven maar de haltesituatie en de voorwaarden zijn met de luchthavens nog niet volledig afgestemd. "Voor nu is het idee om de luchthavens als nieuwe stops op bestaande lijnen te toe te voegen. Op lange termijn willen we ook nieuwe lijnen starten en nog meer luchthavenbussen laten rijden" legt Flixbus woordvoerder Rosa Donat uit.
 
 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.