Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 28 mei 2016 @ 01:21 door Travelboy , 1047 keer bekeken

Ryanair wil vanaf Amsterdam behalve naar Dublin, naar nog vijf Europese steden vliegen. Dat zei CEO Michael O’Leary van de maatschappij tegen Up in the Sky. De steden die Ryanair vanaf Amsterdam zou willen bedienen zijn: Rome, Madrid, Barcelona, Berlijn en Londen Stansted.
 
“And that’s it,” aldus de flamboyante Ier. Up in the Sky bracht samen met andere Nederlandse media een bezoek aan het hoofdkantoor van de maatschappij. “Who needs Schiphol?”, stelde O’Leary retorisch. Ryanair in ieder geval niet. “We zullen er ook nooit een grote basis beginnen.” Ryanair vindt Amsterdam te duur en de maatschappij zegt niet de juiste slots, aan de randen van de dag, te kunnen krijgen.
 
Voor het komende winterseizoen staan er geen grote veranderingen op stapel voor Ryanair in Nederland. “Misschien wat kleine aanpassingen,” zei Jacobs zonder in detail te treden. Op de vraag waarom Ryanair eigenlijk niet op Rotterdam vliegt, moest hij het antwoord schuldig blijven. “De vraag wordt ons wel vaker gesteld. Misschien gaan we het in de toekomst wel doen.” Dat zegt weinig, Ryanair geeft wel vaker aan dingen in de toekomst misschien te willen gaan doen, zonder er ooit op terug te komen.
 
 
 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.