Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 04 februari 2016 @ 20:51 door Travelboy , 1041 keer bekeken

Meer flexibiliteit: reserveer nu je Vueling vlucht en vul de gegevens van je reisgezellen tot 3 dagen later in.
 
Vueling, de Spaanse premium low-cost luchtvaartmaatschappij met zetel in Barcelona, biedt voortaan haar klanten de mogelijkheid om tickets te reserveren en de gegevens van de begeleidende passagiers tot drie dagen later in te vullen. Met deze nieuwe dienst wil Vueling haar klanten nog meer flexibiliteit bieden. Zo kunnen zij vanaf nu reserveren, zonder al zeker te weten wie hen op hun reis zal vergezellen en daardoor toch van tijdelijke aanbiedingen en de beste prijzen genieten.
 
Vueling is de eerste luchtvaartmaatschappij die deze exclusieve dienst aanbiedt. De ‘Pending Passenger’ optie is al tijdens het aankoopproces op www.vueling.com te kiezen, voor reservaties van meer dan één persoon tot maximaal negen personen.
 
De hoofdpassagier heeft dan 72 uur de tijd om de namen van de vergezellende passagiers mee te delen. De dienst is beschikbaar op alle routes van Vueling en kost 2 euro per bijkomende passagier.*
 
Deze innovatie is een aanvulling op de reeds bestaande diensten van Vueling die de flexibiliteit van reservaties verhogen om beter in te spelen op de individuele behoeften van de klant, zoals bijvoorbeeld “bring your flight forward”.
 
 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.