Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 21 december 2016 @ 00:22 door Travelboy , 946 keer bekeken

Norwegian wil binnen twee jaar intercontinentaal vliegen vanaf Düsseldorf Airport. Dat zegt CCO Thomas Ramdahl in gesprek met het Duitse weekblad Wirtschaftswoche.

 

“We werken eraan om in 2018 vanaf Düsseldorf naar de Verenigde Staten te vliegen. We kijken daarvoor naar zo’n twaalf bestemmingen, waaronder New York, Boston en Los Angeles”, aldus Ramdahl.

 

Norwegian overweegt om op de langere termijn ook andere landen te bedienen. “Onze vliegtuigen kunnen vanaf Düsseldorf zelfs naar Chili of Indonesïe, maar het zal nog wel even duren voor dat gebeurt.”

 

In de loop van 2017 neemt Norwegian een definitief besluit over intercontinentale vluchten vanaf Düsseldorf. “We kondigen dit soort vluchten negen maanden van te voren aan”, zegt Ramdahl.

 

De CCO vindt de Duitse luchthaven erg interessant vanwege de grote afzetmarkt. Naast het Roergebied mikt Norwegian ook op reizigers uit Nederland, dat op slechts 50 kilometer van Düsseldorf ligt.

 

Europese vluchten


De budgetmaatschappij start volgend jaar met Europese vluchten vanaf Düsseldorf, dat is wel al definitief. In het zomerseizoen van 2017 vliegt Norwegian met Boeing 737’s naar Malaga, Alicante, Barcelona, Palma de Mallorca en Tenerife.

 

bron: www.upinthesky.nl

 

Lees het originele interview in het Duits (2 pagina's): www.wiwo.de/unternehmen/dienstleister/norwegian-vizechef-ramdahl-wir-starten-die-wahre-revolution-auf-der-billig-langstrecke/14979056.html

 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.