Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 30 mei 2016 @ 00:39 door Travelboy , 1042 keer bekeken

Vliegtickets voor vluchten binnen Europa worden deze zomer nog goedkoper. Volgens De Telegraaf woedt er een heuse prijzenoorlog in de luchtvaartindustrie, waardoor vliegtickets tot enkele tientjes goedkoper worden.
 
Vooral bij prijsvechters zakken de prijzen van de tickets. Zo kost een enkele reis bij Ryanair straks gemiddeld nog maar 37 euro, waar je nu 46 euro betaalt. Verwacht wordt dat maatschappijen als easyJet, Wizzair, Vueling, Norwegian en Eurowings ook hun prijzen snel zullen bijstellen. Of Transavia dat ook doet, is nog niet bekend. De maatschappij houdt volgens de krant de marktontwikkelingen in de gaten houden en past daar eventueel de ticketprijzen op aan.
 
De lagere prijzen zijn het gevolg van een overschot aan lege stoelen op vluchten binnen Europa. Consumenten zijn door de terreurdreiging niet zo happig op vliegvakanties, terwijl de luchtvaartmaatschappijen het aantal vluchten fors hebben uitgebreid. Ook stakingen in het vliegverkeer zorgen voor de lagere prijzen, omdat honderden vluchten zijn geschrapt
 
 
 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.