Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 31 oktober 2016 @ 21:20 door Travelboy , 954 keer bekeken

Vanaf aanstaande donderdag 3 november kunnen reizigers die aankomen op Amsterdam Schiphol Airport direct voor de aankomsthallen in een zelf bestelde Uber stappen. Vanaf komende donderdag krijgen Uber partner-chauffeurs toegang tot de voor besteld vervoer bestemde rijbaan naast de taxibaan. Tot nu toe mochten Uber-chauffeurs alleen bij de vertrekhal komen en moesten vakantiegangers die arriveerden op Schiphol van de aankomsthal naar de vertrekhal lopen, een verdieping hoger.

 

Nationale en internationale reizigers die op Schiphol een UberBLACK bestellen kunnen dan dus direct instappen bij de aankomsthallen. Deze verbeterde ophaalservice zal binnen enkele weken ook beschikbaar zijn voor gebruikers van UberX en UberVAN.

 

Niek van Leeuwen, General Manager Uber Nederland: "Dit is een hele mooie stap voor alle Nederlandse en internationale Uber-gebruikers. Wij kunnen hen nu de ervaring bieden die zij overal ter wereld van ons gewend zijn. Zodra jij jouw bagage hebt opgehaald, bestel je een Uber en heb je binnen enkele minuten een betaalbare rit van deur tot deur."

 

Om deze verbeterde service te kunnen bieden, is Uber een samenwerking aangegaan met Schiphol Transfer Assistance (verzorgd door Axxicom). Om gebruik te kunnen maken van deze rijbaan worden kosten in rekening gebracht. Gebruikers die opgehaald worden bij de aankomsthallen betalen daarom wel 2,50 euro per rit extra.

 

bron: www.travelvalley.nl

 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.